Proiectare peisagistica

Proiectare peisagistica

Design potrivit nevoilor tale

Oferim consultanta personalizata, echipa noastra fiind formata din unii dintre cei mai buni specialisti in materie de proiectare peisagera.

Colaboram indeaproape cu peisagisti pentru a amenaja spatiile verzi pentru companii, hoteluri, spatii comerciale sau resedinte private.

Fie ca este vorba de designul conceptual initial, de furnizarea de plante si solutii de amenajare peisagera, aducem creativitate, atentie la detalii si expertiza.

Proiectul de design este prima etapa a amenajarii si incepe cu viziunea ta, despre cum trebuie sa arate spatiul sau gradina pe care o doresti.

Oferim servicii ireprosabile de proiectare pentru a livra exact conform nevoilor si dorintelor tale

Proiectare

Din dorinta de a realiza un spatiu care sa-ti ofere relaxare deplina si confort ne ocupam de toate aspectele care tin de proiectare. Executam releveu si o simulare 3D pentru o mai buna perceptie a spatiului. Ne intâlnim pentru a pune la punct fiecare detaliu pentru o amenjare asa cum iti doresti. Oferim servicii de proiectare a gradinilor private, gradini publice, parcuri, complexuri rezidentiale sau comerciale, a sistemelor de irigat in cele mai detaliate forme.

Procesul

Pasii necesari pentru un proiect de succes sunt urmatorii:
Vizitarea locatiei
Discutia cu beneficiarul pentru stablirea proiectului general
Redactarea unui proiect digital adaptat nevoilor clientului
Executia unei gradini estetice si echilibrate
Punerea in practica a proiectului si remodelarea gradinii

Peisagistica

Arhitectura peisagistica reprezinta procesul creativ pentru a planifica, a proiecta si a reabilita un spatiu verde menit sa aduca relaxare completa.

La PSG cream peisaje unice potrivite nevoilor si dorintelor tale. Pachetul nostru include servicii de design arhitectural pentru spatii publice si private. in fiecare proiect pe care il realizam, punem daruire si pasiune pentru ca tu sa obtii spatiul verde mult visat. Orice dorinta vei avea, noi o vom indeplini.

Gradina Pietre

Stil de munte/Gradina cu pietre

Gradina cu pietre de munte este unul dintre cele mai solicitate designuri când vine vorba de amenajare. Pentru a realiza un aspect cât mai natural, arhitectii nostrii peisagisti acorda o atentie deosebita spatiului, pentru a alege cele mai potrivite plante si pietre decorative. De asemnea, pentru a aduce un plus de relaxare zonei se poate realiza si un iaz.

Stil modern/Gradina moderna

Un al doilea design solicitat de clienti este gradina moderna. Acesta surprinde prin elemente decorative si contrastul de culori. in momentul in care se aleg plantele trebuie sa se puna accent pe forma acestora si culoarea frunzelor. Cele mai potrivite sunt plantele mari, cu aspect deosebit, care ofera un plus de eleganta si confort.

Foarte important este si locul in care se amplaseaza. Acestea trebuie asezate in apropiere de elementele statice din gradina. Pentru a completa aspectul dorit se combina si elemente din sticla, metal, sau ceramica.

Gradina Moderana

Stil englezesc/Gradina engleza

Pentru amenajarea unei gradini in stil englezesc trebuie sa se foloseasca elemente decorative asimetrice. Caracteristicile unei astfel de gradini sunt gazoanele de dimensiuni mari, a pajistilor si a lacurilor artificiale. Pavajele se amplaseaza pe linie curbata, intre pomi, arbusti si flori, ca sa formeze trasee de legatura in gradina. intr-o astfel de gradina predomina decoratiunile din lemn, pietris sau caramida. Un rol esential il au si plantele. Acestea trebuie sa aiba un colorit deschis care sa impacteze (alb, roz, rosu, etc). De exemplu se pot folosi: lavanda, hortensie, azalea, wisteria, iedera sau alte plante decorative.

Gradina Engleza
Gradina mediteraneana

Stil mediteranean/Gradina mediteraneana

Gradina amenajata in stil mediteranean este ideala pentru persoanele care iubesc soarele si isi petrec dupa-amiezile in gradina intr-un hamac. Dintr-un astfel de decor este nelipsita terasa amenajata in stil gazebo, un loc perfect in care sa stai dupa lasarea serii. Pe terasa se amplaseaza o canapea si multe perne colorate.

Gradina mediteraneana este o combinatie intre culori si spatiu. Predomina culorile calde, precum, portocaliu, galben, albastru, rosu, violet si roz. Pavajele pot avea diferite forme, dimensiuni si material. Se poate opta penru gresie de exterior sau pavaje din calcar sau pietris deschis. Elementele importante sunt si vazele sau ghivecele din lut, ceramica, lemn sau teracota. in ceea ce priveste plantele se pot folosi: levantica, hibiscus, wisteria, juniperus, chamaecyparis, hortensia, etc.

PSG dezvolta toate proiectele sale cu ajutorul echipei tehnice si cu ajutorul unui arhitect peisagist. Toate proiectele au la baza un proiect realizat integral 3D, pe calculator, cu ajutorul celor mai noi si revolutionare programe dedicate acestui domeniu.
Sună un consultant