Montare Pavaje si Alei

montare pavaje

Redam aspecul dorit

La PSG fiecare proiect capata o alta nuanta. Aplicam pavaje fabricate din beton, de diverse forme, realizate prin vibropresare, adecvate pentru curti interioare, alei pietonale, terase, alei de gradina, trotuare si cai de acces la garaje.

Pavajele se disting prin suprafata neteda, atent finisata, combinata cu o cromatica deosebita si forme interesante care ofera fiecarei curti un aspect deosebit.

Fiecare spatiu exterior va fi creat in functie de cerintele tale la care vom adauga anumite elemente care sa reflecte personalitatea si bunul gust. in final, spatiul tau exterior va deveni un mix intre frumusete si functionalitate.

Echipele de montatori iti stau la dispozitie pentru a putea beneficia din plin de experienta indelungata in montajul sistemelor integrate de pavaje rezidentiale. Vei avea garantia ca produsele alese vor fi montate corect si estetic.

incepand cu proiectarea unei astfel de gradini, continuand cu pregatirea zonei si pana la montarea propriu-zisa a sistemului, se vor respecta toate normele si regulile pentru a livra un proiect ca la carte.

De ce este esential sa alegi materialul potrivit

Frumusetea imprejurimilor, stilul arhitectural si conceptia peisagistica sunt importante atunci cand vrei ca locul tau drag sa arate senzational. Dar mai este un lucru esential in realizarea unui proiect de succes in amenajari exterioare: alegerea materialului potrivit pentru elementele componente: zona de alei din curte, locurile pentru parcare si mai ales gama de materiale pentru pavaj.

Acordam atentie pregatirii terenului, indepartam stratul vegetal, materiile organice din sapatura, asiguram nivelarea pamantului şi panta de scurgere. Acoperim compact si uniform cu straturi suport, ca sa beneficiezi de toate conditiile pentru pavarea curtii intr-o maniera usoara si rapida.

Sună un consultant