Montare sisteme de iluminat

Montare sisteme de iluminat

Evidentiaza-ti gradina

Imagineaza-ti cat de frumos ar arata gradina ta, nu numai in timpul zilei, ci si pe timp de noapte, cu alegerea potrivita a sistemului de iluminat. Iluminatul in gradina are rolul sa creeze un spatiu estetic.

Pe langa alegerea arbustilor decorativi si a diferitelor plante care sa iti infrumuseteze gradina, iluminatul te ajuta sa scoti in evidenta modul de amenajare sau anumite detalii, dar si sa creezi o atmosfera ambientala placuta. Iluminatul in gradina are un rol estetic si practic – mareste nivelul de securitate pe timpul noptii. Este important sa montezi sistemele de iluminat pe toate aleile din curte, astfel incat sa poti circula in siguranta dupa lasarea serii. in functie de zona din gradina pe care vrei sa o iluminezi, dar si de rolul luminilor, trebuie sa tii cont de cateva aspecte esentiale:

Iluminatul aleilor si a zonei de acces

De-a lungul aleilor din curte ar trebui sa folosesti surse de iluminat economic, in special in zona de acces deoarece este intens folosita.

Pentru iluminatul aleilor din curte poti sa folosesti stalpi decorativi sau aplice incastrate.

Iluminatul gazonului si plantelor

Proiectoarele pot fi folosite pentru a crea un efect placut si o lumina difuza in zona cu flori, sau daca vrei sa scoti in evidenta anumite zone de pe gazon.

Peisagistica Iluminat Gradina
Sună un consultant