Amenajam si intretinem spatii verzi
Peisagistica Bucuresti si Constanta

Pesagistica Bucuresti

Peisagistica SHRI Garden

La PSG proiectam, amenajam si intretinem gradini decorative. Fie ca sunt amplasate pe o proprietate privata (gradini, terase), fie pe domeniul public (parcuri, scuaruri, spatii verzi din jurul diferitelor ansambluri arhitectonice), urmam atent si complet fiecare etapa din cadrul unei amenajari peisagistice.

Executam lucrari de proiectare si amenajare gradini, curti interioare , parcuri, locuri de odihna, locuri de joaca, lucrari de curatenie si intretinere gradini (ce includ ridicari de coronament, taieri, tunderi si defrisari ), montare gazon, montare sisteme de irigatii si drenaj, montare sisteme de iluminat, montare alei si pavaje, amenajari decorative cu pietre, atat in spatiul privat cat si in cel public.

Pentru a realiza lucrari deosebite, ne bazam pe experienta acumulata, pe simtul estetic si devotamentul arhitectilor peisagisti.

impreuna executam in detaliu tot ce este legat de amenajarea spatiilor exterioare.

La Peisagistica Shri Garden cream o punte, intre dorinta de frumos, de echilibru si nevoia de util.

Oferim un pachet complet care cuprinde servicii de consultanta, proiectare, amenajare si intretinere.

De ce sa ne alegi

Daca ne veti alege, amenajam si intretinem terenul dumneavoastra, avand in vedere aspectele legate de amplasament, sol, limitele terenului si suprafata efectiva a curtii sau gradinii dumneavoastra.
Ne asiguram ca fiecare detaliu este luat in considerare pentru a crea un peisaj frumos si functional.
Echipa noastra de specialisti va lucra cu atentie si dedicare pentru a va oferi un spatiu verde deosebit, in care sa va bucurati de relaxare si frumusete naturala.
Alegeti serviciile noastre si lasati-ne sa transformam visul dumneavoastra in realitate.

https://www.peisagistica-shri.ro/wp-content/uploads/2019/08/home_4_services.jpg
Sună un consultant