Acoperisuri verzi si
Pereti verzi

Acoperisuri verzi

Mai mult verde

Pe timp de vara, temperaturile In oraşe sunt cu 5-7ºC mai mari, decat In alte regiuni alte ţarii. Acest lucru se Intampla deoarece, cladirile si acoperisurile au o putere mare de absorbtie a caldurii.

Astfel, cea mai potrivita varianta pentru a regla temperatura este montarea unui acoperis verde.

La nivelul acoperisului se poate Inregistra o temperatura de pana la 40ºC mai mare In comparaţie cu un acoperiş verde.

Potrivit unui studiu efectuat de Tyndall Centre, cu privire la schimbarile climatice, este nevoie de 10% mai multa verdeaţa In oraşe pentru a diminua efectul de insula urbana (UHI Effect).

De asemenea, pe timp de iarna, structura de vegetatie are efect termoizolant.

Un alt avantaj major al acoperisurilor verzi este reducerea scurgerilor de apa, ceea ce duce la reducerea Impovararii sistemelor de canalizare cu 70-95%, vara. Acoperisurile verzi au o influenta şi asupra reducerii costurilor, diminuand sau reducand la zero nevoia de colectare a apei In rezervoare sau alte echipamente similare de gestionare a apei pluviale. De asemenea, capacitatea de retinere a apei de ploaie ajuta la limitarea accidentelor cauzate de ploi abundente.

Compartimentarea Spatiilor

In functie de zona pe care doriti sa o amenajati si de designul ales exista nenumarate variante pentru crearea unui spatiu verde care sa ofere relaxare si intimitate.

Va propunem astfel, un perete verde care se poate folosi, atat pentru amenajarea unui spatiu privat (terasa blocului, gradina, etc) sau pentru crearea unui spatiu restrans In cladirile de birouri.

Peretele poate fi realizat din acelasi tip de planta sau din plante diferite.

Pentru a te bucura constant de un perete verde este important ca soiurile de plante sa fie selectate cu atentie. De aceea, la PSG, optam pentru anumite soiuri de plante care sa reziste conditiilor climatice si care sa se potriveasca cu designul ales.

In zona de lobby se poate amplasa un perete verde de mari dimensiuni. Se poate opta si pentru jardiniere masive pentru a delimita zona si a crea un spatiu intim.

Aici poti sa iei o pauza de cafea, sa te Intalnesti cu un coleg pentru a discuta In privat sau sa Iti inviti potentiali parteneri de afaceri.

Partenerii nostri sunt lideri pe piata mondiala In solutii de amenajare a spatiilor verzi, si cu totii avem un singur scop. Sa cream o un spatiu verde conceput pentru fiecare zona In parte, care sa iasa In evidenta In fiecare moment al anului.

Pereti Verzi

Sună un consultant