Politica de confidelitate

Politica de confidelitateNe rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului în care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerințelor legale. Vom afisa pe website-ul nostru ultima versiune modificata a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acesteia.

Inregistrarea unui Utilizator In vederea contractarii legale a produselor presupune furnizarea unor informații de baza privind persoana Utilizatorului.

Peisagistica SHRI va mentine confidentialitatea datelor transmise de acestia pentru Inregistrare si nu le va face publice, exceptand cazurile prevazute de lege si In acest Contract.

Datele tale personale sunt importante pentru noi si ne angajam sa protejam confidentialitatea si securitatea acestora. Astfel, nu vom vinde, transfera, dezvalui si nu permite accesul la datele tale cu caracter personal unor terti care nu au legatura directa cu activitatea noastra.

Pentru derularea In bune conditii a activitatii noastre poate fi necesar ca datele tale sa fie accesate de catre o serie de angajati proprii; furnizori si angajati ai acestora. Furnizorii se refera la societati cu care avem relatii contractuale pentru o serie de servicii, incluzând dar fara a se limita la: furnizori de servicii IT, furnizori servicii de telefonie, furnizori de solutii integrate pentru call-center, furnizori de solutii pentru gestionarea comenzilor, furnizori de servicii bancare si de plati. In toate aceste cazuri descrise mai sus dezvaluirea datelor tale cu caracter personal este realizata In baza unui contract Incheiat cu acesti furnizori, prin care acestia se obliga sa utilizeze datele exclusiv In scopul pentru care le-au fost Incredintate, sa respecte obligatia de confidentialitate si de asigurare a securitatii datelor, precum si sa respecte toate prevederile legislatiei In vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

De asemenea, putem dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal unor autoritati publice (Parchet, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului), In baza si In limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri justificate, expres formulate.

Ce categorii de date cu caracter colectam si prelucram:Datele personale pe care le prelucram sunt, In principal, datele dumneavoastra de identificare, de localizare, date de contact, adresa de email, numar de telefon, date de tranzactionare bancare, In cazul platilor cu cardul sau prin OP sau alte date personale pe care le colectam direct de la dumneavoastra atunci când deveniti clientul nostru, atunci când solicitati produsele si serviciile noastre. In anumite cazuri, atunci când va furnizam o factura fiscala, prelucram si date precum cod numeric personal, serie si numar act identitate sau date bancare.

In general, colectam datele dumneavoastra cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel Incât aveti mereu controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. De exemplu, primim informatii de la dumneavoastra astfel:

Când plasati telefonic o Comanda prin intermendiul call-centerului Peisagistica SHRI
Când va creati un cont In sistemul Peisagistica SHRI online


De asemenea, atunci când vizitezi site-ul putem prelucra informatii despre dispozitivele utilizate pentru accesarea acestuia si despre interactiunea ta cu aceste sisteme (detalii In sectiunea “Utilizare Cookie-uri”).

In plus, Restaurantul Peisagistica SHRI Constanta este dotate cu sistem de supraveghere video, imaginile captate fiind stocate si pastrate conform dispozitiilor legale In vigoare.

Scopul In care colectam si prelucram datele tale personaleProcesarea datelor dumneavoastra se realizeaza In scopul desfasurarii urmatoarelor activitati:

Realizarea obiectului de activitate (spre ex. Procesarea comenzilor, livrarea produselor la adresa indicata de beneficiar, etc.); Publicitate (Marketing): publicitate pentru oferte, produse si serviciile noastre; Sondaje privind satisfactia clientilor: contactare dupa achizitie, de exemplu, pe tema satisfactiei fata de serviciile furnizate; Obligatii legale financiar-fiscale; Solutionarea cererilor si/sau reclamatiilor formulate.

Colectarea si prelucarea datelor dvs are ca scop desfasurarea activitatii noastre In cât mai bune conditii pentru a va putea pune la dispozitie produse si servicii de cea mai buna calitate.

Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru aceste scopuri este In cele mai multe cazuri necesara pentru Incheierea si executarea unui contract cu dumneavoastra. De asemenea, exista anumite prelucrari implicite acestor scopuri si impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite mesaje prin e-mail, SMS, telefonic, mobile push, webpush etc. Comuni

carile de marketing se bazeaza In general pe consimtamântul dumneavoastra prealabil. Va puteti retrage consimtamântul ulterior In orice moment accesând contul personal sau contactându-ne conform optinilor din sectiunea Contact.

Cine are acces la datele dumneavoastra personale
Pentru derularea In bune conditii a activitatii noastre poate fi necesar ca datele dumneavoastra sa fie accesate de catre o serie de angajati proprii.

In toate aceste cazuri descrise mai sus dezvaluirea datelor dumneavoastra cu caracter personal este realizata In baza unui contract Incheiat cu acesti furnizori, prin care acestia se obliga sa utilizeze datele exclusiv In scopul pentru care le-au fost Incredintate, sa respecte obligatia de confidentialitate si de asigurare a securitatii datelor, precum si sa respecte toate prevederile legislatiei In vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

De asemenea, putem dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal unor autoritati publice (Parchet, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului), In baza si In limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri justificate, expres formulate.
In ciuda masurilor de protectie luate pentru a proteja datele dumneavoastra cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, In general sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existând riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Cat timp pastram datele dumneavoastra cu caracter personal

Vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal cat timp aveti un cont In sistemul Peisagistica SHRI online sau ramaneti In contact cu noi prin comenzi telefonice sau In restaurant. Mentionam ca anumite date sunt pastrate pe o perioada conforma cu legislatia aplicabila.

Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii In situatiile In care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

DrepturiPuteti solicita accesul la datele dumneavoastra, corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Puteti beneficia de dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra, dreptul la portabilitatea datelor si dreptul de a solicita stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal (cu precizarea ca In acest ultim caz solicitarea se poate face doar cu respectarea anumitor prevederi legale de genul celor financiar-fiscale).

Pentru a va putea exercita aceste drepturi este necesar sa trimitieti o solicitare scrisa la adresa office@peisagistica-shri.ro

Aveti de asemenea dreptul de a va retrage acordul pentru primirea unor informatii si oferte promotionale. Puteti realiza acest lucru trimitand un email la office@peisagistica-shri.ro

Termenul maxim pentru rezolvarea solicitarilor trimise catre office@peisagistica-shri.ro este de 30 de zile.

Pentru orice solicitare, Intrebare sau problema legata de modul In care prelucram datele dumneavoastra personale va rugam sa ne contactati la office@peisagistica-shri.ro .

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal - Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal; B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania;Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; e-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Sună un consultant