Proiectare peisagistica

Servicii profesionale pentru o grădină așa cum ai visat

Cere ofertă

Luni - Vineri: 08 - 17
Proiectare peisagistica

Design potrivit nevoilor tale

Oferim consultanță personalizată, echipa noastră fiind formată din unii dintre cei mai buni specialiști în materie de proiectare peisageră.

Colaborăm îndeaproape cu peisagiști pentru a amenaja spațiile verzi pentru companii, hoteluri, spații comerciale sau reședințe private.

Fie că este vorba de designul conceptual inițial, de furnizarea de plante și soluții de amenajare peisageră, aducem creativitate, atenție la detalii și expertiză.

Proiectul de design este prima etapă a amenajării și începe cu viziunea ta, despre cum trebuie să arate spațiul sau grădina pe care o dorești.

Oferim servicii ireproșabile de proiectare pentru a livra exact conform nevoilor și dorințelor tale

Proiectare

Din dorința de a realiza un spațiu care să-ți ofere relaxare deplină și confort ne ocupăm de toate aspectele care țin de proiectare. Executăm releveu și o simulare 3D pentru o mai bună percepție a spațiului. Ne întâlnim pentru a pune la punct fiecare detaliu pentru o amenjare așa cum îți dorești. Oferim servicii de proiectare a grădinilor private, grădini publice, parcuri, complexuri rezidențiale sau comerciale, a sistemelor de irigat în cele mai detaliate forme.

Procesul

Pașii necesari pentru un proiect de succes sunt următorii:
Vizitarea locației
Discuția cu beneficiarul pentru stablirea proiectului general
Redactarea unui proiect digital adaptat nevoilor clientului
Execuția unei grădini estetice și echilibrate
Punerea în practică a proiectului și remodelarea grădinii

Peisagistică

Arhitectura peisagistică reprezintă procesul creativ pentru a planifica, a proiecta și a reabilita un spațiu verde menit să aducă relaxare completă. 

La PSG creăm peisaje unice potrivite nevoilor și dorințelor tale. Pachetul nostru include servicii de design arhitectural pentru spații publice și private. În fiecare proiect pe care îl realizăm, punem dăruire și pasiune pentru ca tu să obții spațiul verde mult visat. Orice dorință vei avea, noi o vom îndeplini.

https://www.peisagistica-shri.ro/wp-content/uploads/2023/04/gradina-pietre.jpg

Stil de munte/Grădină cu pietre

Grădina cu pietre de munte este unul dintre cele mai solicitate designuri când vine vorba de amenajare. Pentru a realiza un aspect cât mai natural, arhitecții noștrii peisagiști acordă o atenție deosebită spațiului, pentru a alege cele mai potrivite plante și pietre decorative. De asemnea, pentru a aduce un plus de relaxare zonei se poate realiza și un iaz.

Stil modern/Grădină modernă

Un al doilea design solicitat de clienți este grădina modernă. Acesta surprinde prin elemente decorative și contrastul de culori. În momentul în care se aleg plantele trebuie să se pună accent pe forma acestora și culoarea frunzelor. Cele mai potrivite sunt plantele mari, cu aspect deosebit, care oferă un plus de eleganță și confort.

Foarte important este și locul în care se amplasează. Acestea trebuie așezate în apropiere de elementele statice din grădină. Pentru a completa aspectul dorit se combină și elemente din sticlă, metal, sau ceramică.

https://www.peisagistica-shri.ro/wp-content/uploads/2023/04/gradina-moderna.jpg

Stil englezesc/Grădină engleză

Pentru amenajarea unei grădini în stil englezesc trebuie să se folosească elemente decorative asimetrice. Caracteristicile unei astfel de grădini sunt gazoanele de dimensiuni mari, a pajiștilor și a lacurilor artificiale. Pavajele se amplasează pe linie curbată, între pomi, arbuști și flori, ca să formeze trasee de legătură în grădină. Într-o astfel de grădină predomină decorațiunile din lemn, pietriș sau cărămidă. Un rol esențial îl au și plantele. Acestea trebuie să aibă un colorit deschis care să impacteze (alb, roz, roșu, etc). De exemplu se pot folosi: lavandă, hortensie, azalea, wisteria, iederă sau alte plante decorative.

https://www.peisagistica-shri.ro/wp-content/uploads/2023/04/gradina-engleza.jpg
https://www.peisagistica-shri.ro/wp-content/uploads/2023/04/gradina-mediteraneana.jpg

Stil mediteranean/Grădină mediteraneană

Grădina amenajată în stil mediteranean este ideală pentru persoanele care iubesc soarele și își petrec după-amiezile în grădină într-un hamac. Dintr-un astfel de decor este nelipsită terasa amenajată în stil gazebo, un loc perfect în care să stai după lăsarea serii. Pe terasă se amplasează o canapea și multe perne colorate. 

Grădina mediteraneană este o combinație între culori și spațiu. Predomină culorile calde, precum, portocaliu, galben, albastru, roșu, violet și roz. Pavajele pot avea diferite forme, dimensiuni și material. Se poate opta penru gresie de exterior sau pavaje din calcar sau pietriș deschis. Elementele importante sunt și vazele sau ghivecele din lut, ceramică, lemn sau teracotă. În ceea ce privește plantele se pot folosi: levănțică, hibiscus, wisteria, juniperus, chamaecyparis, hortensia, etc.

PSG dezvoltă toate proiectele sale cu ajutorul echipei tehnice și cu ajutorul unui arhitect peisagist. Toate proiectele au la bază un proiect realizat integral 3D, pe calculator, cu ajutorul celor mai noi și revoluționare programe dedicate acestui domeniu.

Contactează-ne


    Cere ofertă
    Luni - Vineri: 08 - 17
    Sună un consultant