Montare sisteme de iluminat

Servicii profesionale pentru o grădină așa cum ai visat

Cere ofertă

Luni - Vineri: 08 - 17
Montare sisteme de iluminat

Evidențiază-ți grădina

Imaginează-ți cât de frumos ar arată grădina ta, nu numai în timpul zilei, ci și pe timp de noapte, cu alegerea potrivită a sistemului de iluminat. Iluminatul în grădina are rolul să creeze un spatiu estetic.

Pe lângă alegerea arbuștilor decorativi și a diferitelor plante care să iți înfrumusețeze grădina, iluminatul te ajută să scoți în evidență modul de amenajare sau anumite detalii, dar și să creezi o atmosferă ambientală plăcută. Iluminatul în gradină are un rol estetic și practic – mărește nivelul de securitate pe timpul nopții. Este important să montezi sistemele de iluminat pe toate aleile din curte, astfel încât să poți circula în siguranță după lăsarea serii. În funcție de zona din grădina pe care vrei să o iluminezi, dar și de rolul luminilor, trebuie să ții cont de câteva aspecte esențiale:

Iluminatul aleilor și a zonei de acces

De-a lungul aleilor din curte ar trebui să folosești surse de iluminat economic, în special în zona de acces deoarece este intens folosită.

Pentru iluminatul aleilor din curte poți să folosești stâlpi decorativi sau aplice încastrate.

Iluminatul gazonului și plantelor

Proiectoarele pot fi folosite pentru a crea un efect plăcut și o lumină difuză în zona cu flori, sau dacă vrei sa scoți în evidență anumite zone de pe gazon.

https://www.peisagistica-shri.ro/wp-content/uploads/2023/04/2.iluminat.jpg
Contactează-ne


    Cere ofertă
    Luni - Vineri: 08 - 17
    Sună un consultant