Montare Pavaje si Alei

Servicii profesionale pentru o grădină așa cum ai visat

Cere ofertă

Luni - Vineri: 08 - 17
montare pavaje

Redăm aspecul dorit

La PSG fiecare proiect capătă o altă nuanță. Aplicăm pavaje fabricate din beton, de diverse forme, realizate prin vibropresare, adecvate pentru curți interioare, alei pietonale, terase, alei de grădină, trotuare și căi de acces la garaje. 

Pavajele se disting prin suprafața netedă, atent finisată, combinată cu o cromatică deosebită și forme interesante care oferă fiecărei curți un aspect deosebit.

Fiecare spațiu exterior va fi creat în funcție de cerințele tale la care vom adăuga anumite elemente care să reflecte personalitatea și bunul gust. În final, spațiul tău exterior va deveni un mix între frumusețe și funcționalitate.

Echipele de montatori îți stau la dispoziție pentru a putea beneficia din plin de experiența îndelungată în montajul sistemelor integrate de pavaje rezidențiale. Vei avea garanția că produsele alese vor fi montate corect și estetic. 

Începând cu proiectarea unei astfel de grădini, continuând cu pregătirea zonei și până la montarea propriu-zisă a sistemului, se vor respecta toate normele și regulile pentru a livra un proiect ca la carte.

De ce este esențial să alegi materialul potrivit

Frumusețea împrejurimilor, stilul arhitectural și concepția peisagistică sunt importante atunci când vrei ca locul tău drag să arate senzațional. Dar mai este un lucru esențial în realizarea unui proiect de succes în amenajări exterioare: alegerea materialului potrivit pentru elementele componente: zona de alei din curte, locurile pentru parcare și mai ales gama de materiale pentru pavaj.

Acordăm atenție pregătirii terenului, îndepărtăm stratul vegetal, materiile organice din săpătură, asigurăm nivelarea pământului şi panta de scurgere. Acoperim compact și uniform cu straturi suport, ca să beneficiezi de toate condițiile pentru pavarea curții într-o manieră ușoară și rapidă.

Contactează-ne


    Cere ofertă
    Luni - Vineri: 08 - 17
    Sună un consultant