Amenajare Grădină Modernă

Gradina moderna nu este neaparat un stil bine definit in care sa cladim o gradina dar are anumite caracteristici care fac ca aceasta sa aduca o linie noua si interesanta spatiului in care exista.Ca si in arta moderna, in amenajarea gradinilor, linia moderna cere o oarecare simplitate in amenajare si pleaca de la ideea ca mai putin e mai mult. Putem vorbi aici de un minimalism foarte bine gandit si structurat in care ornamentele sunt reduse.

Client:
Ion Alexandru
Categorie:
Gift Garden, Grow Plan
Data:
20 iulie 2017

Ca și în arta modernă, în amenajarea grădinilor, linia moderna cere o oarecare simplitate în amenajare și pleacă de la ideea că mai puțin e mai mult. Putem vorbi aici de un minimalism foarte bine gândit și structurat, în care ornamentele sunt reduse.

La fel ajută foarte mult utilizarea materialelor sau a tehnologiilor moderne, cum ar fi iluminatul grădinii noaptea, cu lămpi și spoturi de lumini moderne, cu design minimalist.

Gradina este extensia casei

Probabil cel mai important lucru de care trebuie să avem grijă la proiectarea grădinii este sa continuăm cu grădina în stilul arhitectural al casei. Curtea și grădina trebuie să fie în armonie, atât ca și formă, cât și cromatic.

În mod sigur, casa veche a bunicii nu prea merge cu o grădină modernă, mai degrabă o grădină rustică sau tradițională care să ne trezească amintirile de odinioară.

O casă modernă cu linii drepte, verticale și orizontale este mult mai aproape de această ideologie minimalistă, și în mod sigur va crea o armonie plăcuta în ansamblu.

Materialele utilizate în construcția casei pot apărea ca și elemente de construcție în structura grădinii și care fixează o legătură strânsă cu aceasta. De exemplu, dacă peretele casei este de o anumită culoare, aceasta culoare poate să apară în cromatica aleilor din pietre.

Sună un consultant