Grădinile perfecte încep cu noi: Servicii complete de amenajare și întreținere

septembrie 26, 2023by iza0

Casa ta este complet construită sau renovată, dar amenajarea grădinii perfecte, care să îți pună în valoare proprietatea, pare imposibilă?

 

Înțelegem cât de dificil poate fi să lucrezi de unul singur la propria oază de relaxare. De aceea a luat naștere Peisagistica Shri Garden – pentru a-ți transforma visele în realitate, prin soluții complete de proiectare, amenajare și întreținere a grădinii.

 

 

Proiectul ideal de grădină există la PSG

 

Grădina perfectă începe cu un proiect pe măsură, care să îi valorifice la maxim potențialul. Printr-o proiectare reușită, poți transforma un spațiu banal într-unul armonios, ce întrunește exigențele estetice și pe cele de funcționalitate. Crearea zonei de servit masa, amenajarea aleilor, alegerea plantelor, implementarea unui sistem de irigare și includerea elementelor de design sunt doar câteva dintre aspectele ce trebuie incluse în proiectul grădinii tale.

 

La PSG suntem specialiști în amenajări curți și peisagistică, motiv pentru care suntem dedicați ca fiecare proiect pe care îl realizăm să răspundă cu exactitate dorințelor clienților noștri. De aceea, ținem cont de toate detaliile, de la elementele de design, la hobby-urile tale, astfel încât să îți amenajăm colțul perfect de natură.

 

Așadar, indiferent de preferințele tale, ele prind viață în mâinile arhitecților noștri peisagiști, care îți vor contura o grădină așa cum ai visat.

 

 

Ne gândim la toate, chiar și la elementele decorative

 

Găsești de fiecare dată în echipa PSG un aliat de încredere pentru proiectarea, amenajarea și îngrijirea grădinii tale. Cu o atenție deosebită la detalii, alegem cu grijă cel mai bun gazon și cele mai potrivite plante, care să îți însuflețească zona de relaxare.

 

Pregătim solul, ne ocupăm de realizarea sistemului de drenaj și alegem chiar și elementele decorative pentru grădina ta. Fie că preferi roci decorative, pietre ornamentale, fie jardiniere exterioare sau paravane, le alegem pe cele mai inspirate, care să completeze armonios designul curții tale.

 

 

Menținem frumusețea grădinii tale cu o întreținere corespunzătoare

 

Avem experiență în a oferi servicii amenajare grădină adaptate nevoilor clienților noștri. Prin urmare, noi nu ne ocupăm doar de proiectarea și amenajarea grădinii, ci și de întreținerea ei. Aceasta este crucială pentru a menține frumusețea spațiului tău verde vreme îndelungată.

 

După cum bine știi, grădinile au nevoie de întreținere în fiecare sezon. Astfel, pe durata verii gazonul necesită tundere, aerisire și scarificare, în timp ce plantele trebuie protejate de dăunători, prin aplicarea unor tratamente fito-sanitare. Totodată, sistemul de irigare necesită întreținere regulată.

 

Toamna este momentul în care îți cureți grădina de resturile vegetale uscate ale plantelor și ale copacilor. Iarna trebuie să învelești gazonul și să adaugi substanțe pentru încetinirea creșterii lui, dar și să te ocupi de lucrări de deszăpezire.

 

Primăvara grădina ta renaște și este momentul să revitalizezi solul, pentru a planta florile preferate și a întreține gazonul. Un lucru este cert: indiferent de sezon, orice spațiu exterior are nevoie de întreținere, pentru a avea un aspect îngrijit, iar noi îți suntem alături cu tot sprijinul de care ai nevoie.

 

Alege un abonament cu vizite regulate sau contactează-ne pentru o intervenție punctuală și fii sigur că grădina ta va beneficia de cea mai bună îngrijire. Cât timp alegi serviciile complete PSG de proiectare, amenajare și întreținere, vei avea spațiul ideal de relaxare, chiar în propria curte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sună un consultant