Amenajam si intretinem spatii verzi

https://www.peisagistica-shri.ro/wp-content/uploads/2019/10/inner_about.jpg

Peisagistica SHRI Garden

La PSG proiectăm, amenajăm și întreținem grădini decorative. Fie că sunt amplasate pe o proprietate privată (grădini, terase), fie pe domeniul public (parcuri, scuaruri, spații verzi din jurul diferitelor ansambluri arhitectonice), urmăm atent și complet fiecare etapă din cadrul unei amenajări peisagistice.

Executăm lucrări de proiectare și amenajare grădini, curți interioare , parcuri, locuri de odihnă, locuri de joacă, lucrări de curățenie și întreținere grădini (ce includ ridicări de coronament, tăieri, tunderi și defrișări ), montare gazon, montare sisteme de irigații și drenaj, montare sisteme de iluminat, montare alei și pavaje, amenajări decorative cu pietre, atât în spațiul privat cât și în cel public.

Pentru a realiza lucrări deosebite, ne bazăm pe experiența acumulată, pe simțul estetic și devotamentul arhitecților peisagiști.

Împreună executăm în detaliu tot ce este legat de amenajarea spațiilor exterioare.

La Peisagistica Shri Garden creăm o punte, între dorința de frumos, de echilibru și nevoia de util.

Oferim un pachet complet care cuprinde servicii de consultanță, proiectare, amenajare și întreținere.

De ce să ne alegi

Dacă ne veți alege, amenajam si intretinem terenul dumneavoastră, având în vedere aspectele legate de amplasament, sol, limitele terenului și suprafața efectivă a curții sau grădinii dumneavoastră. Ne asigurăm că fiecare detaliu este luat în considerare pentru a crea un peisaj frumos și funcțional. Echipa noastră de specialiști va lucra cu atenție și dedicare pentru a vă oferi un spațiu verde deosebit, în care să vă bucurați de relaxare și frumusețe naturală. Alegeți serviciile noastre și lăsați-ne să transformăm visul dumneavoastră în realitate.

Calitate și fiabilitate
Hard Landscaping
Soft Landscaping
https://www.peisagistica-shri.ro/wp-content/uploads/2019/08/home_4_services.jpg
slider_01
amenajam si intretinem
slider_03

Echipa noastră

Echipa noastră de specialiști în proiectare și amenajare te ajută să ai spațiul verde pe care ți-l dorești. Avem un scop bine definit. Îți ascultăm dorințele, ținem cont de stilul de viață și hobby-urile tale pentru a crea un spațiu în care să obții relaxarea de care ai nevoie. Îți rămânem alături și îți răspundem la orice întrebare pe care o ai în legătură cu proiectul tău verde.

Contactează-ne
Bulevardul Elisabeta 11, Constanța
office@peisagistica-shri.ro
Șoseaua Giurgiului 164A, Sector 4, București
Program
Luni – Vineri: 08 – 17


    Sună un consultant